De leukste Aziatische landen voor een langere rondreis

De leukste Aziatische landen voor een langere rondreis

Azië is een populair continent voor rondreizen. Je hebt hier prachtige steden, unieke natuur en veel verschillende culturen die je kunt ontdekken. Wil je een rondreis maken door Azië? Dan zijn er verschillende landen waaruit je kunt kiezen. In dit blog lichten we de mooiste landen in Azië uit, zodat je een goede keuze kunt maken. Zo is Japan zeker het bezoeken waard, maar ook China en Thailand trekken veel toeristen aan. Ook de Indonesische eilanden zoals Bali worden vaak bezocht. Bekijk hieronder welke landen wij aanraden om te bezoeken.

Japan

Japan is een land dat bekend staat om de unieke cultuur en aantrekkelijke steden. Je kunt hier onder andere Tokyo, Kyoto, Osaka en Hiroshima bezoeken. In Japan zijn veel tempels te vinden die je aan het verleden herinneren. Ook de aantrekkelijke natuur en het heerlijke eten maken Japan tot een aanrader voor jouw rondreis.

China

Dit enorme land aan de oostkust van Azië heeft veel te bieden aan toeristen. De Chaoyang-muur en de Great Wall of China zijn populair om te bezoeken. Ook aantrekkelijke steden zoals Beijing, Xian en Shanghai mogen niet aan je rondreis ontbreken. In China kun je genieten van de aangename temperatuur en unieke culturele bezienswaardigheden.

Thailand

Dit land staat bekend om de aantrekkelijke stranden, prachtige tempels, aangename sfeer en heerlijk eten. In Bangkok kun je aanschouwen hoe druk het er aan toe gaat en genieten van de vele markten, winkels en attracties. Daarnaast zijn ook andere steden zoals Chiang Mai, Phuket en Krabi aanraders voor jouw rondreis.

Vietnam

Vietnam ligt aan de oostkant van Azië en heeft veel te bieden aan toeristen. Vietnam kent gezellige steden zoals Hanoi, Ho Chi Minh City en Saigon. Daarnaast is het aangenaam om te verblijven aan de aantrekkelijke stranden en prachtige rivieren. Ook de warme cultuur, heerlijke keuken en aantrekkelijke natuur maken Vietnam tot een aanrader voor jouw rondreis.

Wil je een rondreis boeken in Azië? Doe dan van te voren goed onderzoek naar het land (of de landen) waar je zult verblijven. De culturen hier verschillen erg met Europa, dus het is goed om je van te voren in te lezen over de regels, normen en waarden van dit land. Zo kun je tijdens je vakantie niet voor vervelende verrassingen te staan.