Wat is een leuk uitje?

Wat is een leuk uitje?

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een familiedag? Of organiseer jij dit jaar het personeelsfeest? Hieronder kun je leuke uitjes vinden, die jouw dag onvergetelijk zullen maken. Lees je mee?

Solex rijden

Wie kent het niet? Een solex is een oude brommer, waarmee je lekker kan cruisen. Het is een unieke ervaring die je met je vrienden, je collega's of familie kan delen. Het voordeel is dat je ook iets van de omgeving kunt zien als je met de solex op pad gaat. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om onderweg een puzzeltocht te doen, dit maakt deze activiteit alleen maar leuker.

Escape room

Een escape room is een spannende activiteit, waarbij je met z'n allen opgesloten zit in een kamer. Het doel is om binnen een bepaalde tijd de raadsels op te lossen, zodat je weer vrij kunt komen. Dit is een ideale activiteit voor een groep, omdat je samen moet werken om de kamer te verlaten.

Buggy rijden

Ben je een echte adrenaline junkie? Dan is buggy rijden misschien wel iets voor jou. Met een buggy kun je bijvoorbeeld prachtig door de bossen rijden. Dit is een leuke activiteit om te doen met een groep die van avontuur houdt!

Twente

Personeelsfeest Twente? Kies dan voor een arrangement in het Schwarzwald. Hier kun je rekenen op een prima verzorgde dag, waarbij je als organisatie helemaal niets hoeft te doen. Je kunt hier onder andere solex rijden, gaan voor de escape room of gaan buggy rijden. Wil je graag hier ook blijven eten? Dat is mogelijk, je kunt hier kiezen voor scherp geprijsde arrangementen, bijvoorbeeld een activiteit met BBQ. Ideaal voor grote groepen, waarbij alles tot in de puntjes geregeld zal worden. Lijkt het je gaaf om er een thema aan te koppelen? Bijvoorbeeld in Vikingenstijl? Of wil je gaan voor een televisiethema zoals Ik hou van Holland? Ook dat is mogelijk! De omgeving van het Scharzwald is prachtig dus tijdens een route (bijvoorbeeld bij het solex rijden) kun je ook nog eens genieten van de prachtige natuur. Ideaal toch?