De 5 beste locaties voor een high tea in Leeuwarden

De 5 beste locaties voor een high tea in Leeuwarden

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, is een sfeervolle stad waar je kunt genieten van heerlijke high tea's. Of je nu op zoek bent naar een traditionele high tea met scones en sandwiches of juist wilt genieten van een meer moderne variant, in Leeuwarden zijn er genoeg opties. In dit artikel bespreken we de 5 beste locaties waar je kunt genieten van een high tea in Leeuwarden.

1. Café de Bak

Café de Bak is een gezellig café gelegen aan de rand van het centrum van Leeuwarden. Hier kun je genieten van een uitgebreide high tea met huisgemaakte zoetigheden en hartige hapjes. De sfeervolle inrichting en vriendelijke bediening maken een high tea bij Café de Bak een echte aanrader.

2. Bij de Mannen

Bij de Mannen is een hip eetcafé in het hart van Leeuwarden. Hier kun je terecht voor een verrassende high tea met verschillende soorten thee en huisgemaakte lekkernijen. De relaxte sfeer en creatieve gerechten zorgen voor een unieke high tea ervaring.

3. Us Heit

Us Heit is een stijlvol restaurant gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Leeuwarden. Hier kun je genieten van een luxe high tea met culinaire hoogstandjes en bijpassende wijnen. De combinatie van klassieke gerechten en moderne twist maakt een high tea bij Us Heit tot een onvergetelijke ervaring.

4. Outré

Outré is een gezellig lunchcafé met een retro uitstraling in het centrum van Leeuwarden. Hier kun je genieten van een creatieve high tea met biologische en lokale producten. De huiselijke sfeer en vriendelijke bediening zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt tijdens een high tea bij Outré.

5. Oranjekoek

Oranjekoek is een knusse tearoom in het historische centrum van Leeuwarden. Hier kun je genieten van een traditionele high tea met allerlei lekkernijen, waaronder natuurlijk de typisch Friese oranjekoek. De authentieke sfeer en gastvrije ontvangst maken een high tea bij Oranjekoek een echte aanrader.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke high tea of juist wilt genieten van een moderne twist, in Leeuwarden zijn er genoeg opties om te genieten van een heerlijke high tea. Met de diverse locaties en unieke sferen is er voor ieder wat wils. Dus trek eropuit en ontdek zelf de beste plekjes voor een high tea in Leeuwarden!