Leuke activiteit voor het hele gezien? Molly's Game Escaperoom in Rotterdam!

Leuke activiteit voor het hele gezien? Molly's Game Escaperoom in Rotterdam!

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit voor het hele gezin? Dan is Molly's Game Escaperoom in Rotterdam de perfecte keuze! Deze escaperoom biedt een uitdagende en meeslepende ervaring voor alle leeftijden.

Bekijk hier de website van Molly's Game Escaperoom.

Adres van Molly's Game Escaperoom

Populierendreef 966

2272 HW

Voorburg

Spannende uitdagingen

In Molly's Game Escaperoom word je ondergedompeld in een intrigerende wereld vol mysteries en uitdagende puzzels. Samenwerking is essentieel om alle raadsels op te lossen en te kunnen ontsnappen. De prachtig vormgegeven kamer biedt een perfecte mix van spanning en plezier. Het is een unieke ervaring waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om je onder te dompelen in het avontuur.

Familie-uitje

De escaperoom is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar oud, waardoor het een ideale activiteit is voor een breed publiek. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en je teamwork skills te testen. Ook voor volwassenen is het een leuke uitdaging om de verschillende puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Bovendien biedt de escaperoom een unieke ervaring die zowel spanning als plezier combineert, perfect voor verjaardagsfeestjes, teamuitjes of gewoon een gezellig dagje uit met vrienden en familie.

Reserveren

Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, zodat je zeker bent van een plekje in de escaperoom. Molly's Game Escaperoom, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, biedt niet alleen een spannende ervaring maar is ook uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. De centrale ligging maakt het een ideale keuze voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad die op zoek zijn naar avontuur en vermaak.

Prijs en tijdsduur

De prijs voor een escape room ervaring bij Molly's Game varieert afhankelijk van het aantal deelnemers. Gemiddeld duurt een sessie ongeveer 60 minuten, waarin je wordt uitgedaagd met diverse puzzels en opdrachten. Het is een onvergetelijke ervaring waar je nog lang over zult napraten.

Molly's Game Escaperoom in Rotterdam is een fantastische activiteit voor het hele gezin. Het biedt een combinatie van spanning, teamwork en plezier, waardoor het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit om samen te ondernemen? Boek dan snel een avontuur bij Molly's Game escaperoom en test jullie vaardigheden en samenwerking. Veel succes met ontsnappen!