Waarom en welke deurmat past bij je?

Waarom en welke deurmat past bij je?

Soms zien mensen het over het hoofd, maar je huis is pas compleet met een goed passende deurmat! Niet alleen is een mooie deurmat functioneel en voorkom je een hoop viezigheid in je huis, het is ook een warm welkom voor jezelf en een ander. Een goede deurmat op maat is daarvoor de juiste oplossing!

Welke deurmat kies je?

Er zijn zoveel keuzes, maar één ding is het belangrijkste en dat is de juiste maat deurmat. Echter, als je moet kiezen tussen binnenmatten zoals schoonloopmatten, droogloopmatten of kokosmatten, wat kies je dan? Een schoonloopmat is geschikt voor intensief gebruik. Denk hierbij aan een kantoor, maar ook een druk gezin dat niet stilzit. Deze deurmat kan uitstekend vuil en vocht opnemen en zo houd je je huis of werkplek mooi schoon. Een droogloopmat kun je weer perfect combineren met je schoonloopmat. Als je je omgeving nog schoner wilt hebben kies je voor deze combinatie. Zo leg je de schoonloopmat buiten en de droogloopmat binnen, waardoor vocht perfect wordt geabsorbeerd en viezigheden achterblijven. Tot slot de kokosmat die goed het vuil van je schoenen eraf kan schrapen. De harde kokosvezels zorgen hiervoor en daarom is het een perfecte optie voor een deurmat. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de eventuele combinatie van deurmatten kun je de juiste keuze maken!

Deurmat op maat

Het belangrijkst aspect bij een deurmat uitkiezen is dat de mat goed op maat is. Als je geen deurmat op maat koopt loop je het risico dat je vuil mee naar binnen loopt. Zowel een te kleine als te grote mat ligt niet lekker en dor te investeren in een mat die goed ligt kun je er lang van profiteren. Niet alleen kun je uit de juiste afmetingen kiezen, ook sluit het goed aan op je interieur doordat je de mat kan personaliseren.

Nog niet zeker van je keuze?

Je kunt altijd een expert benaderen en je eigen voorkeuren of problemen waar je tegenaan loopt voorleggen. Een expert weet alle belangrijke details die bij een deurmat op maat komen kijken en kan dit ook toelichten. Daarnaast luistert een expert naar jouw eigen ideeën en op die manier kun je ervaren of een deurmat op maat bij je past en hoe je dit het beste kan inrichten. Schroom niet om iemand te benaderen! Op die manier ervaar je het best de voordelen van een deurmat op maat.