Dit moet je weten over een vakantie naar Torremolinos!

Dit moet je weten over een vakantie naar Torremolinos!

Weet jij al waar je dit jaar op vakantie naar toe gaat? Veel mensen kiezen ook dit jaar voor een vakantie in Zuid-Spanje om te genieten van het heerlijke klimaat en alles wat het Spaanse leven zo mooi maakt. Een geliefde zonvakantie bestemming is Torremolinos aan de Costa del Sol.

Torremolinos

De reden dat veel vakantiegangers ieder jaar terug keren naar het zonovergoten Torremolinos is natuurlijk vanwege het aangename klimaat. Maar ook de ligging, je bent er namelijk al in 2,5 uur vliegen vanaf Nederland is een van de oorzaken. Verder zijn de stranden er keurig en zijn alle faciliteiten er aanwezig.

Als je een vakantie in Torremolinos wilt vieren dan heb je een ruime keuze om een goedkope vakantie te boeken. Bijna alle reisbureaus bieden het gehele jaar door goedkope vakanties aan naar dit gedeelte van Spanje.

Sunweb Torremolinos

Als je bijvoorbeeld met Sunweb naar Torremolinos gaat dan boek je een complete vakantie voor enkele honderden euro's. Je vlucht, het hotel en de transfer zijn dan inbegrepen.

Door het toeristische karakter van deze zuid Spaanse badplaats zijn er ontzettend veel goede accommodaties te boeken. Je moet er wel rekening mee houden dat als je gebonden bent aan het hoogseizoen je meer zult betalen en dat je er snel bij moet zijn als je nog een goed hotel wilt boeken.

Málaga

Als je eenmaal op vakantie in Torremolinos bent dan is het verleidelijk om de hele dag op het strand te gaan liggen. Maar de omgeving heeft zoveel meer te bieden dan alleen het strand.

Ga eens een dag naar de stad Málaga waar je door alle bezienswaardigheden erg veel kunt zien en doen. Als je dan toch in deze prachtige stad bent dan zou ik er ook maar meteen blijven eten in één van die mooie tapas barretjes.

Een andere leuke plaats om te bezoeken vanuit Torremolinos is Fuengirola. Je kunt met de trein van Torremolinos binnen een half uur in deze badplaats arriveren. Ook deze plaats heeft een mooie boulevard, genoeg leuke eettentjes en je kunt er nog winkelen ook.

Carihuela

En wil je dichter bij Torremolinos blijven en toch even wat anders zien dan zijn de plaatsen Carihuela wat naast Torremolinos ligt en het iets verder gelegen Benalmádena echte aanraders. Je kunt in Carihuela echt super lekker eten, zeker als je een visliefhebber bent.